ALLES OVER WANDELEN
× Wandeltraining.nl Homepage Tools Wandeltraining Wandelschema's Wandelblessures Hartslagmeter Wandeltochten Sportvoeding Ideale gewicht Wandelen Tips Boeken Site


Bioritme bepalen

Wanneer een wandeling prima is gegaan of dat je niet vooruit te branden was kan mogelijk komen door je bioritme. Het bioritme is een persoonlijke cycli die invloed heeft op je lichamelijke, emotionele en intellectuele conditie. Als je bewust bent van deze tijdsklok kan je al je bezigheden efficiŽnter indelen. De drie cycli van het bioritme geven niet altijd de juiste toestand van je conditie aan, wel is het zo dat je een mooi excuses heb als een wandeling niet al te best is gegaan.

Handleiding calculator

Het rapport bestaat uit 3 verschillende grafieken: 4, 14 en 28 weken analyse.

Duur Lichamelijk: 23 dagen heeft de kleur

Duur Emotioneel: 28 dagen heeft de kleur

Duur Intellectueel: 33 dagen heeft de kleur

De Gemiddelde cycli heeft de kleur

Ook word je huidige welbevinden weergeven doormiddel van gezichtjes en getallen. Deze waardes zijn percentages ten opzicht van het gemiddelde.

De uitroeptekens ! ! ! op de onderste grafieklijn geven de kritieke dagen per cycli aan. Het zijn dagen wanneer de cycli de nullijn passeert.

Door de keuze mogelijkheden van 'Secondary rhythms' aan te klikken verschijnen er andere cycli lijnen, zoals bewustzijn en intuÔtie.

Voor het bepalen van je bioritme: Calculator. De invoer velden staan rechts.

Overzichten
Wandeltraining

Wandelschema's

Wandelblessures

Hartslagmeter

Wandeltochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Tools

Wandelen

Tips

Boeken

Site