ALLES OVER WANDELEN
× Wandeltraining.nl Homepage Tools Wandeltraining Wandelschema's Wandelblessures Hartslagmeter Wandeltochten Sportvoeding Ideale gewicht Wandelen Tips Boeken Site


Nierdaagse

Veel wandelevenementen, zoals de Vierdaagse en Dam tot Damloop, zijn afgelast, maar alleen of samen wandelen mag natuurlijk wel. Met de Nierdaagse bepaal je zelf met wie, hoe vaak, wanneer, waar en welk afstand je loopt. Én help je mee nierziekten te genezen.

Wandel in juli de Nierdaagse

Wandel in de maand juli mee met de Nierdaagse. Je meldt jezelf individueel, als teamcaptain of teamlid voor 1 juli aan. Nadat je bent aangemeld gaat jouw wandelavontuur beginnen. Je houdt jouw wandelprestaties bij via jouw actiepagina. Deelname is € 10. Hiervoor ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met podcasts, wandeltips en inspiratieroutes. Na afloop ontvang je een uniek aandenken en een stempel voor in je wandelboekje. Je hebt ook de mogelijkheid om sponsorgeld op te halen dat bijdraagt aan de genezing van nierziekten. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.nierdaagse.nl.

Nierdaagse

Wanneer?

Van 1 tot en met 31 juli 2020.

Afstand?

Wat jij wilt, Bijvoorbeeld 5, 10, 15, 20, 30, 40 of 50km.

Hoe vaak?

Zo vaak als jij wilt, bijvoorbeeld 1x5km, 3x10km of 4x30km.

Waar?

De route bepaal je helemaal zelf.


Overzichten
Wandeltraining

Wandelschema's

Wandelblessures

Hartslagmeter

Wandeltochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Tools

Wandelen

Tips

Boeken

Site