ALLES OVER WANDELEN
× Wandeltraining.nl Homepage Tools Wandeltraining Wandelschema's Wandelblessures Hartslagmeter Wandeltochten Sportvoeding Ideale gewicht Wandelen Tips Boeken Site


Harttocht
voor een gezond hart

Ook dit jaar organiseert de Hartstichting de Hartstocht een wandelevenement over het strand. Samen zetten we stappen naar een gezond hart voor iedereen. Voor meer informatie: Hartstocht.nl.

Harttocht strandwandeling

Harttocht strandwandeling

Harttocht strandwandeling

Het weekend van 2 en 3 oktober 2021 kun jij, samen met duizenden anderen, een verschil maken. In dat weekend is de Hollandse kustlijn namelijk het decor voor de Hartstocht strandeditie. Een uniek evenement waarmee jij door te wandelen geld inzamelt voor onderzoek naar nieuwe oplossingen om de harten van Nederland weer gezond te maken. En in de toekomst misschien zelfs volledig te genezen.

Kies voor een strandwandeling van 10, 20, 30 of 40 kilometer, waarbij Scheveningen het kloppende hart vormt van jouw eigen Hartstocht. De wandeling leg je af in een decor van de golvende zee en glooiende duinen. Een onvergetelijke Hartstocht waarmee je niet alleen je eigen hart, maar ook dat van een ander support.

Door jouw deelname zet je samen met ons stappen naar een gezond hart voor iedereen. Samen met al die andere deelnemers maak jij impact met jouw sportieve en maatschappelijke prestatie. En daar helpen wij je natuurlijk bij. Samen met onze partners en ambassadeurs, geven wij je tips om in aanloop naar het evenement zoveel mogelijk geld op te halen voor levensreddend hartonderzoek. Ook delen we tips voor een gezonde(re) leefstijl en handige wandeltips. Zo weten we zeker dat jij goed voorbereid aan de start verschijnt!

En of je tijdens de wandeling nu enkel wil genieten van het geruis van de zee en de schitterende natuur, of juist liever luistert naar de lekkerste wandel beats, het is aan jou. Het is jouw Hartstocht. Naast een schitterende wandeling en een gezonde blos op je wangen, word je bij binnenkomst door ons onthaald met een welverdiende medaille. Wat een prestatie!

Wandel mee

  • Een kaartje kost 25, daarmee:
  • Draag je direct bij aan levensreddend hartonderzoek;
  • Ontvang je ter voorbereiding handige tips & tools voor een gezonde(re) leefstijl;
  • Kies je de afstand die bij jou past: 10, 20, 30 of 40 km;
  • Loop je een verzorgde wandelroute langs verschillende stempelposten;
  • Beleef je de pure natuur van het strand en Nationaal Park Hollandse Duinen;
  • Krijg je live entertainment en support tijdens de tocht;
  • En een medaille bij de finish.
  • Voor meer informatie: Hartstocht.nl.

Overzichten
Wandeltraining

Wandelschema's

Wandelblessures

Hartslagmeter

Wandeltochten

Sportvoeding

Ideale gewicht

Tools

Wandelen

Tips

Boeken

Site